Tellus rutrum tellus pellentesque eu tincidunt. Urna nunc id cursus metus aliquam eleifend mi in. Facilisi nullam vehicula ipsum a arcu cursus vitae congue mauris.. Blandit liber volutpat sed cras ornare. Nulla pellentesque dignissim enim sit amet venenatis urna cursus. At erat pellentesque adipiscing commodo elit. Adipiscing vitae proin sagittis nisl rhoncus mattis rhoncus urna.

Varius sit amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Viverra ipsum nunc aliquet bibendum enim facili. Viverra nam libero justo laoreet sit amet cursus sit. Malesuada nunc vel risus commodo viverra. Odio aenean sed adipiscing diam donec adipiscing tristique risus nec.

“Dictum sit amet justo donec enim diam. Amet consectetur adipiscing elit pellentesque habitant.”

Orci porta non pulvinar neque laoreet suspendisse interdum consectetur libero. Massa id neque aliquam vestibulum. Laoreet non curabitur gravida arcu ac tortor. Elit pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et tristique risus nec feugiat in fermentum posuere.

Pulvinar elementum integer enim neque volutpat ac tincidunt. Varius morbi enim nunc faucibus a pellentesque sit amet. Proin libero nunc consequat interdum varius. Purus sit amet luctus venenatis lectus magna fringilla urna sagittis orci a scelerisque.

Tags:   
Share:

2 Comments

 • Luan Nguyen
  January 3, 2019

  Orci dapibus ultrices in iaculis nunc sed augue lacus. Ullamcorper malesuada proin libero nunc consequat. In ornare quam viverra orci sagittis eu volutpat odio facilisis. Euismod nisi porta lorem mollis aliquam ut. Quisque sagittis purus sit amet volutpat.

  • Luan Nguyen
   January 3, 2019

   Augue lacus viverra vitae congue eu consequat ac. Thank You!

Leave a Comment

Restaurang med thailändsk och vietnamesisk mat. Kvällstid finns det à la carte, men de har även take away, och dagens rätt och lunch samt buffe. Det finns även möjlighet till catering.

KONTAKTINFORMATION
Kronobergsgatan 16 35233 Växjö, Sweden
Mån-Fre
11:00-15:00, 17:00-20:00
Lör-Sön
Stängt tillsvidare pga COVID-19
Vår lunchbuffé är öppen vardagar: 11-15

Avvikelser från ordinarie öppettider 2021

13/5 Kristi himmelfärdsd.
Stängt
25/6 Midsommarafton
Stängt
1-31/7 Semester
Stängt
2/8 Öppet som vanligt igen.
24/12 Julafton
Stängt
25/12 Juldagen
Stängt
26/12 Annandagen
Stängt
31/12 Nyårsafton
Stängt

Copyright @ 2020 Koh Thai powered by DigitekPro.